فرماندار اسلامشهر گفت: بر اساس بررسی های میدانی کارگروه مقابله با ساخت و ساز شهرستان چهل ساخت و ساز شناسایی شده در بخش های مختلف شهرستان در هفته جاری با هماهنگی به عمل آمده با مجموعه قضائی تخریب خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر مسعود مرسلپور که در جلسه کارگروه مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز شهرستان سخن می گفت با بیان مطلب فوق اظهار داشت: این کارگروه با مشارکت فکری رئیس محترم دادگستری بر مبنای مسئولیت تعریف شده قانونی اینجانب به عنوان رئیس کارگروه مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز و رئیس دادگستری به عنوان رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی تشکیل شده که طبیعتاً روند سلیقهای و دلخواه برخورد کردن با ساخت و ساز غیر مجاز را تغییر داده و خواهد داد.
وی با بیان اینکه احتمالا فعالیت این کارگروه برای عده ای خوشایند نباشد، افزود: اصرار داریم برخورد با ساخت و ساز های غیرمجاز بر اساس بررسیها و تصمیمات کارشناسی تیم بررسی و بازرسی این کارگروه متشکل از دستگاههای مختلف و طرح در جلسات هفتگی و اتخاذ تصمیم برای برخورد تداوم داشته باشد.
مرسلپور خاطر نشان کرد: متاسفانه طرح برخی از مباحث موید این است که اولاً تاکنون عوامل عملکردی کمیته کارشناسی حضور در صحنه و تصمیمات کارگروه به درستی انجام میپذیرد و عدهای را نیز بی نصیب می گرداند.
وی با بیان اینکه پیشگیری از ساخت و ساز غیر مجاز و برخورد با آن از زمان آغاز فعالیت این کارگروه از نظر کمی و کیفی بهبود یافته گفت: بازدیدهای این کارگروه با حضور تمامی اعضاء و به صورت هفتگی انجام شده و تصمیمات نیز به صورت گروهی اتخاذ می شود که این امر از اتخاذ رویکردهای سلیقه ای جلوگیری کرده و از برخی مفاسد احتمالی پیشگیری خواهد کرد.