فرماندار اسلامشهر گفت: در راستای اجرای ماده 51 قانون انتخابات و ماده 56 آیین نامه اجرایی، آگهی اسامی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر تا ساعتی دیگر از طریق سایت فرمانداری منتشر می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر مسعود مرسلپور با اعلام خبر فوق اظهار داشت: 303 نفر برای شوراهای اسلامی شهرهای اسلامشهر، چهاردانگه و احمدآباد مستوفی نام نویسی کرده بودند که عده ای از ادامه حضور در انتخابات انصراف دادند و تعدادی نیز رد صلاحیت شدند و در نهایت 250 نفر تایید صلاحیت شدند.
وی ادامه داد: 166 داوطلب برای عضویت در شورای شهر اسلامشهر، 50 داوطلب برای شورای شهر چهاردانگه و 34 نفر برای شورای شهر احمدآباد مستوفی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
رییس هیات اجرایی انتخابات شهرستان تصریح کرد: تبلیغات داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی از صبح روز پنج شنبه بیستم خردادماه آغاز و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.