دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 4 مرداد 1400
کد 6629

درخواست فرماندار اسلامشهر از مردم برای مدیریت مصرف آب و برق/ مدیران ادارات نسبت به کاهش روشنایی فضاهای اداری اقدام کنند

فرماندار اسلامشهر گفت: با توجه به اطلاعیه شرکت توانیر درخصوص افزایش دمای هوا در روزهای آتی و ضرورت همراهی مردم در کاهش مصرف برق، از مردم عزیز اسلامشهر درخواست داریم مصرف آب و برق را مدیریت کنند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر مسعود مرسلپور با بیان مطلب فوق اظهار داشت: مدیریت مصرف برق در ادارات نیز حائز اهمیت است و مدیران ادارات باید نسبت به کاهش روشنایی فضاهای اداری اقدام کنند.
وی تصریح کرد: از کسبه و بازاریان شهرستان و همچنین متصدیان واحدهای تجاری و صنعتی نیز درخواست داریم تا نسبت به صرفه جویی در مصرف برق اقدام کنند تا این روزهای گرم و پرمصرف نیز با حداقل قطعی برق سپری شود.  
فرماندار اسلامشهر ادامه داد: كاهش و مديريت مصرف برق به ويژه در ساعت هاي اوج بار (12 الي 18) به ميزان 20  درصد، از بروز خاموشی برق پیشگیری می شود.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 4 مرداد 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 15
Aa