چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 4 مهر 1400
کد 6725

نمایش خیابانی «یحیی »در اسلامشهر به اجرای عموم درآمد

به مناسبت هفته دفاع مقدس، نمایش خیابانی «یحیی » به همت انجمن هنرهای نمایشی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامشهر روز شنبه 3 مهر ماه در بوستان شهدای شهرک قائمیه به اجرا رفت.
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسلامشهر، این نمایش به نویسندگی و کارگردانی کاوه مالکی داستان مرد جانبازی به نام یحیی است که پسرش او را به میان مردم می برد و سختیهای زندگیشان به دلیل موج گرفتگی پدرش در جنگ تحمیلی و فداکاریها و شجاعت همرزمانش بازگو می کند و به خاطر تهیه داروی پدرش یادگارهایش را از جمله (پوتین، چفیه،قمقمه،سربند) که هر کدام داستان، خاطره و قدمتی دارد تصمیم به فروش آنها می گیرد و مردم به بالاترین قیمت خریداری می کنند اما در نهایت مردم تمام یادگارها را به جانباز و پسرش بر می گردانند که بهترین کسی هستند برای نگه داشتن این یادگارهای ارزشمند.   
بازیگران این نمایش علی علیایی، کاوه مالکی و اشکان عباس زاده می باشند.
گفتنی است: نمایش فوق ساعت 18:30 روز شنبه 3 مهر ماه در بوستان شهدای شهرک قائمیه پذیرای عموم شهروندان و علاقمندان هنر بود. 
 
روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامشهر     
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 4 مهر 1400
  • توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان شهرستان اسلامشهر
  • تعداد بازدید 13
Aa