شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 5 مهر 1400
کد 6741

زنگ ملی ایثار در مدارس اسلامشهر نواخته شد/ فرماندار اسلامشهر: شهید علی لندی نشان داد روحیه ایثار و فداکاری در نسل جوان کشور زنده است

همزمان با مدارس سراسر کشور زنگ ملی ایثار با حضور فرماندار اسلامشهر در مدرسه دخترانه مشکوه نور نواخته شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر مسعود مرسلپور در سخنانی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: شهید علی لندی که با ایثار و فداکاری جان دو نفر را نجات‌داد به همگان ثابت کرد روحیه ایثار و فداکاری در نسل جوان و نوجوان  کشور زنده است.
وی با بیان اینکه این نوجوان فداکار یاد شهید حسین فهمیده را در جامعه زنده کرد، افزود: با پایان هشت سال دفاع مقدس فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی همچنان در جامعه ما حاکم است و در مقاطع مختلف رویدادهایی نشات گرفته از این فرهنگ را شاهد هستیم.
فرماندار اسلامشهر با اشاره به اهمیت انتقال فرهنگ و ارزش های ناب دفاع مقدس به نسل جدید گفت: آموزش و پرورش می تواند در زمینه انتقال این فرهنگ والا به نوجوانان و جوانان نقش بی بدیلی ایفا کند.


 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 5 مهر 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 15
Aa