شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 11 آبان 1400
کد 6801

پیام فرماندار اسلامشهر بمناسبت فرا رسیدن روز دانش آموز و سالروز تسخیر لانه جاسوسی

دعوت مرسلپور از اقشار مختلف مردم برای حضور گسترده در تجمع روز 13 آبان

فرماندار اسلامشهر در پیامی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز دانش آموز،سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی از اقشار مختلف مردم، دانش آموزان و دانشجویان دعوت کرد تا در تجمع بزرگ روز 13 آبان شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر متن پیام مسعود مرسلپور به شرح ذیل است:
در تاریخ پر افتخار ایران اسلامی، سیزده آبان یادآور ۳ اتفاق مهم تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، به شهادت رسیدن دانش آموزان مظلوم در ۱۳ آبان ۱۳۵۷و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره) است.
همه رویدادهای این روز تاریخی بزرگ پیام‌ها و درس‌هایی را برای نسل حاضر و نسل‌های آینده دارد که تقویت روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌ها و هجمه‌های دشمنان و استکبار ستیزی از مهمترین درس‌های این وقایع بشمار می رود.
بدینوسیله ضمن گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان روزملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز، از اقشار مختلف مردم بویژه دانش آموزان و دانشجویان شهرستان دعوت می کنیم تا در تجمع بزرگی که با رعایت پروتکل های بهداشتی از ساعت 10 صبح روز پنج شنبه 13 آبان ماه مقابل سپاه ناحیه سیدالشهدا(ع) برگزار می شود، حضوری گسترده و پرشور داشته باشند.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 11 آبان 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 29
Aa