فرماندار بر ضرورت کنترل قیمت کالاهای اساسی بر اساس قیمتهای مصوب و ابلاغی ستاد تنظیم بازار کشور تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر مسعود مرسلپور که در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان سخن می گفت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان به آینده روشن کشور گفت: تحریم های ظالمانه و جنگ اقتصادی دشمنان اگر چه در اقتصاد معیشتی مردم مشکلاتی را ایجاد کرده اما در تولید، عرضه و توزیع کالاهای اساسی مشکلی نداریم.
وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت های کم نظیر کشور در حوزه های مختلف و وجود جوانان نخبه، با اراده و مصمم دانشگاهی آثار زیانبار تحریم ها بی اثر خواهد شد، افزود: در دو سه سال اخیر تعداد شرکت های دانش بنیان پارک علم و فنآوری که در احمدآباد مستوفی مستقر است به 93 شرکت رسیده و محصولات و کالاهای ارزشمند این شرکت ها نیاز کشور به واردات را برطرف ساخته است.
رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وجود یک اهرم بازدارنده در ستاد تنظیم بازار شهرستان که بتوان بواسطه آن از بروز تخلفات عدیده در برخی واحدهای صنفی متخلف جلوگیری کرد ضروریست.
وی تصریح کرد: صرف یک جریمه نقدی برای واحد صنفی متخلف به تنهایی کار ساز نبوده و میبایست ساز و کاری منطبق با قانون که قدرت بازدارندگی بیشتری دارد،در نظر گرفت که میتوان به پلمب واحد صنفی علاوه بر جریمه نقدی توسط تعزیرات اشاره کرد.