يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 15 اسفند 1400
کد 7094

پیام تبریک فرماندار اسلامشهر به مناسبت سالروز میلاد امام‌حسین(ع) و روز پاسدار

فرماندار شهرستان اسلامشهر در پیامی فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت امام حسین(ع) و روز پاسدار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر متن پیام تبریک حسین حبیبی به شرح ذیل است:

سوم شعبان، سالروز ولادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، قافله سالار عشق و شهادت، امام خوبی‌ها و اسوه پاسداری از دین و آزادگی فرصت مناسبی است تا از خدمات شایسته پاسداران غیور، با ایمان، سبزپوشان بصیر و دلیر، پیروان مکتب و نهضت حسینی، حافظان عزت و سربلندی ایران اسلامی تقدیر شود.

حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های پاسداران سرافراز و رشید کشورمان از زمان‌تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون در توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف بی بدیل بوده و چه بسیارند پاسداران جان بر کف و رشیدی که با تأسی از خط سرخ عاشورا در مسیر دفاع از ارزش ها و آرمانهای انقلاب اسلامی و کیان کشور گام برداشته و در این مسیر جان گرانمایه خود را فدا کردند و به‌مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

بدینوسیله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره پاسداران شهید کشور بویژه سیدالشهداء جبهه مقاومت سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» فرا رسیدن خجسته میلاد با سعادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و روز پاسدار را به تمامی مردم شریف و همه سبز پوشان پر افتخار و حماسه‌ ساز سپاه پاسداران که عزت و امنیت ایران اسلامی مرهون زحمات و رشادت‌ آنان است، بویژه فرماندهان و پاسداران سرافراز سپاه نواحی سیدالشهدا(ع) اسلامشهر و امام جعفر صادق(ع) چهاردانگه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 15 اسفند 1400
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 0
Aa