سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
کد 7257

برگزاری جلسه شورای اداری بخش احمدآباد مستوفی با حضور فرماندار اسلامشهر

جلسه شورای اداری بخش احمدآباد مستوفی صبح امروز سه شنبه 27 اردیبهشت ماه با حضور فرماندار اسلامشهر و حجت الاسلام طبایی امام جمعه احمد آباد مستوفی در ساختمان بخشداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر حسین حبیبی در سخنانی در این جلسه از تلاش های و فعالیت های سید امیر اسحاقی بخشدار پیشین احمدآباد مستوفی قدردانی کرد و گفت: کیان کریمی بخشدار جدید این بخش نیز از مدیران توانمند و بومی شهرستان است و با تعامل و همراهی اعضای شورای اداری بخش احمدآباد مستوفی می تواند عملکردی موفق داشته باشد.

فرماندار اسلامشهر در بخش دیگری از سخنان خود به آغاز اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها در کشور اشاره کرد و گفت: همه وظیفه داریم تا به اجرای موفق این طرح با اقناع سازی افکار عمومی و رفع ابهامات کمک کنیم.

وی بر ضرورت تشکیل و فعال سازی کمیته آرد و نان در سطح بخش احمدآباد مستوفی تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به افزایش اختیارات تعزیرات حکومتی با هرگونه گران فروشی، کم فروشی و قاچاق آرد در نانوایی ها برخورد خواهد شد.

حبیبی با بیان اینکه در صورت نیاز، امکان افزایش سهمیه آرد شهرستان با نظر مساعد استاندار تهران فراهم است افزود: آراد یارانه ای نانوایی هایی که در نقاط شلوغ فعالیت دارند و خوشنام بوده و مرتکب تخلف نشده باشند در صورت ضرورت افزایش می یابد.

وی همچنین به پیگیری های تخصصی جهت تعیین تکلیف تداخلات حریم بخش های مختلف شهرستان از طریق استانداری و سایر مبادی ذیربط اشاره کرد و گفت: جهت رسیدگی به پرونده های معطل مانده روستایی، جلسه ویژه کمیسیون ماده 99 بزودی در فرمانداری تشکیل خواهد شد.

فرماندار اسلامشهر همچنین بر ضرورت پیگیری اصلاح هندسی میدان پیامبر اعظم(ص) توسط شهرداری، ترمیم روکش آسفالت و ایمن سازی محور احمدآباد مستوفی توسط راهداری، ساماندهی سکونتگاه غیر رسمی نوروز آباد و برگزاری نشست های خدمت در محلات توسط بخشداری و مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی توسط دستگاههای ذیربط تاکید کرد.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 4
Aa