يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 29 آبان 1401
کد 7434

پیام تبریک فرماندار اسلامشهر بمناسبت هفته گرامیداشت بسیج مستضعفین

فرماندار اسلامشهر در پیامی ضمن گرامیداشت یاد شهدای مظلوم و سرافراز مدافع امنیت، هفته گرامیداشت بسیج مستعضعفین را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر متن پیام حسین حبیبی بدین شرح است:
 
با تشکیل شجره طیبه بسیج در پنجم آذر ماه سال 1358 با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) نهادی مردمی، مومن، بصیر و جهادی در ایران اسلامی متولد شد و امروز پس از گذشت 43 شاهد برکات، خدمات و دستاوردهای این نهاد مقدس در عرصه های مختلف هستیم.
علاوه بر رشادتها و دلاورمردیهای بسیجیان غیور در هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حریم آل الله که با تقدیم هزاران شهید سرافراز همراه بود، بسیجیان جهادگر در عرصه های مختلفی همچون محرومیت زدایی از روستاها و مناطق کم برخوردار با برپایی اردوهای جهادی، امداد رسانی به هموطنانمان در بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله، مشارکت در اجرای سراسری طرح واکسیناسیون کرونا، توزیع کمک های مومنانه و... به ایفای نقش پرداختند.
در دو ماه اخیر نیز با راه اندازی جنگ ترکیبی توسط استکبار جهانی و ضد انقلاب علیه ملت ایران بار دیگر این بسیجیان شجاع و غیور هستند که به کمک سایر نیروهای حافظ امنیت آمده و مردانه در مقابل اغتشاشگران و افراد شرور ایستاده اند تا از امنیت و آرامش مردم دفاع کنند.
بدینوسیله ضمن گرامیداشت یاد شهدای عزیز بسیج بویژه شهدای مظلوم و سرافراز مدافع امنیت، هفته گرامیداشت بسیج مستعضعفین را به مقتدای عزیزمان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) و تمامی بسیجیان جهادگر و غیور شهرستان اسلامشهر تبریک عرض نموده، سلامتی و توفیقات روزافزون این عزیزان را از درگاه خداوند منان خواهانم.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 29 آبان 1401
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 4
Aa