چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 3 آذر 1401
کد 7439

رئیس جمهور در جمع کارگران شرکت کیان تایر:

به هیچ عنوان چرخ تولید در این کارخانه نباید کُند یا متوقف شود

رئیس جمهور در گفتگوی چهره به چهره با جمعی از کارگران کیان تایر در جریان مسائل و مشکلات ‌آنها قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در حاشیه شورای اداری اسلامشهر با تعدادی از کارگران کارخانه کیان تایر دیدار و با توضیحات ایشان و مسئولان این کارخانه در جریان مسائل و مشکلات کیان تایر از جمله تعیین تکلیف مالکیت و موضوع واگذاری آن قرار گرفت.
نمایندگان کارگران کیان تایر طولانی شدن روند تعیین تکلیف مالکیت کارخانه و نیز پرداخت مطالبات کارگران را مهمترین خواسته‌های خود عنوان کردند.رئیس جمهور اظهار داشت: به هیچ عنوان چرخ تولید هیچ کارخانه ای از جمله کیان تایر نباید کند یا متوقف شود و کارخانه شما با قدرت باید به فعالیت خود ادامه دهد.
دکتر رئیسی همچنین در ادامه به دغدغه کارگران و مسائل و مشکلات معیشتی آنها اشاره کرد و خطاب به مسئولان شهری و مدیرعامل این شرکت تاکید کرد هرچه سریعتر برای پرداخت مطالبات کارگران اقدام شود تا کارگران کیان تایر بتوانند با نشاط و روحیه مضاعف به فعالیت خود ادامه دهند.
رئیس جمهور همچنین بر لزوم تخصیص و ارائه تسهیلات به این شرکت برای ادامه روند فعالیت آن تا زمان تعیین تکلیف مالکیت و واگذاری آن تاکید کرد.

 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 3 آذر 1401
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 19
Aa