جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 20 دي 1403
کد 7585

سرپرست فرمانداری اسلامشهر عنوان کرد:

سرانه آموزشی اسلامشهر در شأن این شهرستان نیست

سرپرست فرمانداری اسلامشهر: سرانه آموزشی در اسلامشهر در شأن این شهرستان نیست و باید همزمان با ساخت واحدها و مجتمع‌های مسکونی، فضای آموزشی نیز ساخته شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر، نورالله طاهری در نهمین نشست شورای آموزش‌وپرورش اسلامشهر با تأکید بر اینکه انبوه‌سازان از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری باید مکلف به تأمین سرانه‌های آموزشی شوند، افزود: در قانون تکلیف انبوه سازانی که بیش از 200 واحد مسکونی احداث می کنند مشخص شده، اما برخی افراد برای فرار از قانون کمتر از 200 واحد می‌سازند که در این زمینه شورای شهر می تواند با ساز و کاری را برای الزام تأمین سرانه آموزشی برای اینگونه ساخت و سازها تصویب کند.
 
وی با اشاره به اینکه امیدوارم با تفاهم و تعامل و توافق در کنار هم اتفاقات خوبی را در حوزه آموزش‌وپرورش رقم بزنیم، اظهار داشت: مردم در گوشه و کنار این منطقه منتظر اقدامات خوب ما هستند، اگر این اقدامات مثبت باشد موجب دلگرمی مردم خواهد شد.
 
رئیس شورای آموزش‌وپرورش اسلامشهر با بیان اینکه هدف ما خدمت به مردم است و انتهای جلسات باید منتج به نتیجه شود، تأکید کرد: اقدامات شهرداری اسلامشهر در سطح شهرستان‌های استان تهران سرآمد است، اما نباید دغدغه‌های آموزش‌وپرورش در تأمین سرانه آموزشی توسط شهرداری نادیده گرفته شود.
 
سرپرست فرمانداری اسلامشهر با اشاره به برخی توافقات بر زمین مانده شهرداری و آموزش و پرورش اسلامشهر تصریح کرد: به‌زودی جلسه‌ای در فرمانداری با حضور شهردار و اعضای شورا و مدیر آموزش‌وپرورش برای رسیدگی به موضوعات حوزه آموزش و تأمین سرانه‌های موردنیاز برگزار می‌شود.
 
طاهری با تأکید بر اینکه متولی نوسازی مدارس، سازمان نوسازی شهرستان‌های استان تهران است و باید نماینده این سازمان در جلسات شورا حاضر باشد، ادامه داد: شهرداری اسلامشهر تمامی سرانه‌های آموزشی را احصا و در جلسه بعدی شورای آموزش و پرورش ارائه دهد. هیچ زمین آموزشی بدون طرح در جلسه شورای آموزش‌وپرورش نباید تغییر کاربری یافته یا به فروش برسد.
 
در ادامه این جلسه امام‌جمعه اسلامشهر نیز در سخنانی با تأکید بر تأثیرگذاری آموزش‌وپرورش بر تربیت فرزند اظهار داشت: از مصادیق اکرام در حوزه آموزش‌وپرورش تأمین سرانه مورد نیاز و درخور و شأن دانش‌آموز است، امروز بسیاری از مدارس نیاز به بازسازی و نوسازی دارند که می‌تواند اثربخشی زیادی در تشویق دانش آموزان به تحصیل شود.
 
حجت‌الاسلام محمدباقر برقراری در خصوص گزارش نهضت سوادآموزی هم گفت: می‌توانیم در روستاهایی که بی‌سوادی ریشه‌کن شده جشن باسوادی را برگزار و برای تشویق افراد به سوادآموزی از مبلغین سطح شهر و روستاها برای ریشه‌کنی بی‌سوادی استفاده کنیم.
در پایان این نشست از زحمات خیرین مدرسه‌ساز شهرستان اسلامشهر تقدیر و تجلیل شد.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 20 دي 1403
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 2
Aa