جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : دوشنبه 22 بهمن 1403
کد 7628

حضور سرپرست فرمانداری اسلامشهر در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در محله ماهشهر چهاردانگه

جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور نوراله طاهری سرپرست فرمانداری اسلامشهر و حجت الاسلام سالار سنجری امام جمعه چهاردانگه در مسجد حضرت حجت ابن الحسن(عج) محله ماهشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر نوراله طاهری در سخنانی در این مراسم ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به نقش پررنگ مردم در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور کشورمان همواره بر حضور مسئولان در جمع مردم تاکید دارند.
 
وی با بیان اینکه اگر مسئولان در جمع های مردمی حاضر باشند و حرف مردم را بشنوند بهتر می توانند خدمت کنند ادامه داد: حضور مسئولان در جشن های پیروزی انقلاب در مساجد به دهه فجر محدود نخواهد بود و در طول سال و در نقاط مختلف شهرستان جلسات پرسش و پاسخ با حضور مردم و مسئولان ادارات برگزار خواهد شد.
 
سرپرست فرمانداری اسلامشهر در ادامه به ظرفیت های قابل توجه بخش چهاردانگه بویژه در حوزه صنعت و تولید اشاره کرد و ادامه داد: مردم چهاردانگه که آلودگی های مختلف، ترافیک و مشکلات این شرکتها را تحمل می کنند باید از مواهب فعالیت این کارخانجات و کارگاههای بزرگ و کوچک نیز بهره مند شوند.
 
وی همچنین به برگزاری جلسه شورای اداری در بخش چهاردانگه اشاره کرد و گفت: مصوبات خوبی در زمینه مقابله جدی با زباله سوزی و ساخت و ساز غیر مجاز در چهاردانگه، تامین اعتبار برای تکمیل ایستگاه مترو و... در این جلسه به تصویب رسید که باید با جدیت توسط مسئولان ذیربط پیگیری شود.
 
گفتنی است در این جلسه امام جمعه چهاردانگه نیز به بیان مسائل و مشکلات مردم این بخش پرداخت. همچنین شهردار چهاردانگه نیز توضیحاتی درخصوص موضوعات مطرح شده از سوی مردم در زمینه پروژه های در دست اجرای شهرداری ارائه داد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 22 بهمن 1403
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 1
Aa