جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 20 فروردين 1404
کد 7689

بازديد معاون استاندار تهران‌ از پروژه های اقتصادی و اشتغال زایی اسلامشهر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با حضور در اسلامشهر و با همراهی نوراله طاهری سرپرست فرمانداری شهرستان از برخی پروژه‌های اقتصادی و اشتغال زایی این شهرستان بازديد به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر حشمت اله عسگری در ابتدای سفر خود به اسلامشهر از تصفيه خانه‌ فاضلاب این شهرستان در واوان بازديد کرد.
ایجاد شبکه برای انتقال پساب خروجی این تصفيه خانه برای استفاده کشاورزان این‌منطقه‌ از جمله اولویت های بخش کشاورزی شهرستان است.
معاون استاندار تهران در ادامه از زمین‌اختصاص یافته برای احداث شهرک تخصصی کفش بازديد کرد و در جریان اقدامات انجام شده برای صدور مجوزهای ایجاد این شهرک صنفی صنعتی غیر دولتی قرار گرفت.
حشمت اله عسگری همچنین از واحدهای تولیدی شهرک بهسازی صنايع چوب ایران در احمد آباد مستوفی، واحدهای تولید کفش خیابان حشمت چهاردانگه و بندر خشک آپرین نیز بازدید کرد.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 20 فروردين 1404
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 3
Aa