فرماندار شهرستان با همراهی محسن حمیدی شهردار اسلامشهر از روند اجرای برخی از پروژههای عمرانی شهرداری بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر نوراله طاهری در حاشیه این بازدیدها ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت شهری در سخنانی گفت: امروز شاهد عملیات اجرائی پروژه های بسیار خوب و کارگشایی در حوزه های ترافیکی، عمرانی و ورزشی بودیم که با سرعت و دقت بالایی در حال انجام است.
همچنین شهردار اسلامشهر نیز ضمن ارائه گزارش از روند پروژه های فعال سطح شهر گفت: پروژه های عمرانی بدون وقفه و حتی در زمان جنگ تحمیلی ۱۲روزه در حال انجام بود و ان شاءالله در آینده بسیار نزدیک این پروژه ها به بهره برداری رسیده و در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
گفتنی است در این بازدیدها فرماندار اسلامشهر در جریان میزان پیشرفت پروژه احداث کنارگذر ۲۴ متری شهید امان اللهی، سالن های ورزشی شهدای صادقیه و شهید فتحی، پل زیرگذر و روگذر خیابان کاشانی و زیرگذر خیابان مطهری حدفاصل کمربندی شمالی قرار گرفت.