نخستین جلسه حفاظت و حراست از حریم و جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز به ریاست فرماندار اسلامشهر و با حضور دادستان شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر در این جلسه که معاونین سیاسی، اجتماعی و امنیتی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار، بخشداران و شهرداران اسلامشهر، چهاردانگه و احمدآباد مستوفی و مدیر جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند، نوراله طاهری در سخنانی از تلاش ها و پیگیری های ارزشمند استاندار تهران برای رفع تداخلات حریم شهرستان با شهرداری منطقه ۱۸ تهران، ابلاغ حریم اسلامشهر و الحاق ۲۲۸۰ هکتار به اراضی شهرستان قدردانی کرد و گفت: امروز شاهد رفع معضلی هستیم که بیش از ۲۰ سال برای مردم شهرستان ایجاد مشکل کرده بود.
وی با بیان اینکه از سه ماه قبل صیانت از حریم اسلامشهر که پیش از این در اختیار شهرداری تهران بود به دستگاههای ذیربط در شهرستان واگذار شده افزود: علیرغم تداوم حضور عوامل شهرداری منطقه ۱۸ در این محدوده، بخشداری ها، شهرداری ها و جهاد کشاورزی اسلامشهر با حمایت و پشتیبانی مجموعه قضائی شهرستان برخوردی قاطع و ورود جدی در زمینه مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز داشتند که قابل تقدیر است.
فرماندار اسلامشهر به تخریب بیش از ۲۶۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز و آزادسازی اراضی کشاورزی که پیش از این احداث شده بود اشاره کرد و ادامه داد: با انسجامی که بین ادارات شهرستان وجود دارد از هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز جلوگیری خواهد شد.
وی از تشکیل گشت مشترک با حضور عوامل بخشداری ها، شهرداری ها و جهاد کشاورزی برای صیانت از حریم شهرستان خبر داد و گفت: آمادگی لازم برای ارائه خدمات توسط شهرداری ها در محدوده سرزمینی شهرستان که پیش از این شهرداری منطقه ۱۸ در آن خدمات دهی می کرد، نیز وجود دارد.