يکشنبه 7 دي 1404
تاریخ : سه شنبه 2 دي 1404
کد 7915

فرماندار اسلامشهر:

حضور مسئولان در مساجد، مسیر حل مسائل مردم را هموار می‌کند

فرماندار اسلامشهر با تأکید بر نقش محوری مساجد در ارتباط مستقیم مردم و مسئولان گفت: حضور مدیران در مساجد و محلات، زمینه شنیدن بی‌واسطه مطالبات شهروندان و تسریع در پیگیری و حل مسائل را فراهم می‌کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر نوراله طاهری در میز خدمت مسئولان شهرستان که با حضور امام جمعه واوان، معاونین سیاسی، اجتماعی و عمرانی فرماندار، بخشدار مرکزی، فرمانده انتظامی شهرستان و مدیران اجرایی و اقشار مختلف مردم در مسجد موسی‌بن‌جعفر(ع) شهرک واوان برگزار شد اظهار داشت: نباید اجازه بارگذاری جديد جمعیت در شهرستان بويژه منطقه واوان داده شود.

وی با اشاره به ارائه خدمات دستگاههای مختلف بويژه شهرداری در منطقه واوان تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌ها در اسلامشهر متناسب با رشد جمعیت صورت نگرفته و همین امر به انباشت مطالبات مردم منجر شده است.

فرماندار اسلامشهر، با تأکید بر مردمی‌بودن رویکرد مدیریت شهرستان گفت: حضور مسئولان در مساجد و محلات، امکان دریافت مشکلات مردم و گفت‌وگوی بی‌واسطه را فراهم می‌کند و این جلسات نقش مؤثری در افزایش صمیمیت و اعتماد عمومی دارد.

وی با اشاره به اقدامات دولت در حوزه رشد سرانه های آموزشی افزود: در قالب نهضت مدرسه‌سازی، هم‌اکنون ۲۴ مدرسه در شهرستان اسلامشهر در حال احداث است که این حجم از ساخت‌وساز آموزشی در تاریخ شهرستان کم‌سابقه بوده است.

طاهری درباره مشکلات مطرح شده از سوی مردم درخصوص تعاونی‌های مسکن نیز گفت: پیگیری مطالبات مردم وظیفه مسئولان است، اما رعایت فرآیندهای قانونی و شهرسازی شرط اساسی حل مسائل است و برای بررسی دقیق موارد مطرح‌شده، جلسات تخصصی با محوریت معاونت عمرانی فرمانداری برای رسیدگی به مشکلات تعاونی های مسکن برگزار خواهد شد.

همچنین در این دیدار مردمی حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب، امام جمعه واوان، با قدردانی از رویکرد مردمی فرماندار اسلامشهر گفت: از ابتدای مسئولیت، دغدغه‌مندی، پیگیری مستمر و برگزاری جلسات میدانی در محلات به‌صورت جدی دنبال شده و این نگاه نباید مقطعی باشد. 

وی تأکید کرد: حضور دو تا سه ساعته مسئولان در میان مردم، مطابق توصیه بزرگان دینی، موجب افزایش دسترسی شهروندان، اعتماد عمومی و تسریع در حل مشکلات می‌شود. 

امام جمعه واوان همچنین با اشاره به محدودیت زیرساخت‌ها، خواستار جلوگیری از ساخت مجتمع‌های مسکونی جدید بدون تأمین آب، برق و خدمات شهری شد و افزود: مسجد به‌عنوان حلقه میانی می‌تواند با مشارکت مردم و بدون اتکا به بودجه‌های سنگین، نقش مؤثری در حل مسائل اجتماعی، فرهنگی و خدماتی ایفا کند.

گفتنی است در این میز خدمت، حجت‌الاسلام موسوی امام‌جماعت مسجد و جمعی از نمازگزاران به بیان مسائل و مشکلات این منطقه پرداختند و معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار، فرمانده انتظامی شهرستان، رئیس شورای اسلامی شهر، شهردار منطقه ۳ و مدیران اداراتی همچون ورزش و جوانان، بهزیستی و گاز توضیحاتی پیرامون موضوعات مطرح شده ارائه دادند، همچنین مطالبات مطرح‌شده برای پیگیری به دستگاه‌های مربوطه ارجاع شد.

 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 2 دي 1404
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 0
Aa