سه شنبه 9 دي 1404
تاریخ : سه شنبه 9 دي 1404
کد 7925

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پروژه مسکونی سیمرغ در اسلامشهر

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور با حضور در اسلامشهر از واحدهای در حال ساخت شرکت تعاونی مسکن شماره چهار وزارت کشور در مجتمع سیمرغ بازدید و در جریان روند پیشرفت آن قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر در این بازدید طاهری فرماندار شهرستان در سخنانی با بیان اینکه این پروژه از جمله پروژه های خوب حوزه مسکن شهرستان است اظهار داشت: سرانه های مختلف به خوبی برای این مجتمع پیش بینی شده و خیابانها و معابر مناسبی در نظر گرفته شده است.

وی از تشکیل کارگروهی ویژه برای ساماندهی به مسائل و مشکلات مجتمع سیمرغ خبر داد و گفت: ساخت مدرسه و ایجاد فضاهای آموزشی از جمله مواردی است که باید دنبال شود.

همچنین ابوالفضل آسیابی، مدیرعامل تعاونی مسکن شماره ۴ کارکنان وزارت کشور، نیز به تشریح روند اجرا و ویژگی‌های این مجتمع پرداخت و اظهارکرد: این پروژه که به‌عنوان مسکن ملی توسط وزارت راه و شهرسازی به رسمیت شناخته شده، می‌تواند به نقطه قوتی در این منطقه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه طرح اولیه این پروژه شامل ۹۵ برج ۲۳ طبقه بود، افزود: به دلیل ملاحظات فنی و فرهنگی، طرح نهایی به ۱۴ برج ۱۹ طبقه و مابقی در قالب قطعات مسکونی ۵ و حداکثر ۷ طبقه تغییر یافت.

آسیابی با اشاره به حمایت‌های فرماندار اسلامشهر و همکاری‌های شهرداری در روند اجرای این پروژه تصریح کرد: با استقرار دولت آقای دکتر پزشکیان، هماهنگی‌های بسیار خوبی با دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری ایجاد شده و پروانه‌های لازم صادر می‌شود.

 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 دي 1404
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 2
Aa