يکشنبه 10 آبان 1405
تاریخ : يکشنبه 10 آبان 1405
کد 8086

فرماندار اسلامشهر:

ادارات خدمات‌رسان باید در احمدآباد مستوفی نمایندگی داشته باشند

فرماندار اسلامشهر با تأکید بر ضرورت تسهیل دسترسی مردم به خدمات اداری گفت: ادارات خدمات‌رسان باید با استقرار نمایندگی در احمدآباد مستوفی، امکان مراجعه مستقیم شهروندان و رسیدگی سریع‌تر به مطالبات آنان را فراهم کنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر نوراله طاهری در جلسه شورای اداری بخش احمدآباد مستوفی با بیان اینکه همکاری بخشداری، شهرداری، و شورای اسلامی، باید فضایی برای استقرار نمایندگی ادارات خدمات‌رسان در احمدآباد مستوفی فراهم شود افزود: در جلسات آینده شورای اداری، انتظار می‌رود این موضوع به‌عنوان یکی از مصوبات اجرایی پیگیری شود.
فرماندار اسلامشهر در ادامه با ستایش صبر و هوشیاری مردم افزود: مردم ما بسیار دانا و هوشیارند و اگر در شرایط عادی چنین سختی‌هایی بر آن‌ها تحمیل می‌شد، قطعاً این‌گونه صبورانه برخورد نمی‌کردند. حرف مردم مشکلات نیست، بلکه اصرار بر رسیدن نظام به اهداف والای تعیین‌شده توسط رهبران انقلاب بوده و این ایستادگی در دنیا بی‌سابقه است.

طاهری در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از برخی کوتاهی‌ها و بی‌انصافی‌ها در دستگاه‌های اداری خاطرنشان کرد: گاهی برخی مسئولان یا کارکنان ادارات با مردم بی‌احترامی می‌کنند که این بی‌انصافی است و باید پاسخگو باشند. ما باید برای گره‌گشایی از مشکلات مردم، حتی با یک تلفن یا صرف وقت، تلاش کنیم.

وی همچنین از اقدامات شهردار و بخشدار احمدآباد مستوفی در زیباسازی شهر، تسهیل عبور ومرور، توسعه فضای سبز و نهضت مدرسه‌سازی قدردانی کرد و گفت: کارهای انجام‌شده قابل قیاس با گذشته نیست و همکاری خوبی در اجرای مصوبات سفر استاندار صورت گرفته است.

فرماندار اسلامشهر از اجرایی شدن یکی دیگر از مصوبات سفر استاندار تهران به شهرستان خبر داد و گفت: تفاهم لازم بین آب و فاضلاب و شهرداری احمدآباد مستوفی برای واگذاری زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع برای احداث مخزن آب صورت گرفته و عملیات اجرائی احداث مخزن آب شرب در احمدآباد مستوفی به زودی آغاز خواهد شد.

طاهری، بهبود پوشش تلفن همراه و رفع نقاط کور ارتباطی را از دیگر مطالبات بخش احمدآباد مستوفی عنوان کرد و گفت: باید با برگزاری نشست تخصصی با مسئولان استانی حوزه ارتباطات، نقاط دارای ضعف آنتن‌دهی شناسایی و برای رفع مشکلات آنها برنامه زمان‌بندی مشخصی تدوین شود.

وی همچنین درباره موضوع حریم و تقسیمات کشوری با تأکید بر ضرورت رعایت محدوده‌های قانونی مصوب اظهار کرد: مدیریت حریم باید بر اساس ضوابط و تقسیمات کشوری انجام شود و با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و ترک فعل‌های احتمالی در این حوزه برخورد قانونی صورت گیرد.

طاهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت ساماندهی بازار و تشدید نظارت‌ها گفت: با وجود اقدامات انجام‌شده از سوی دستگاه‌های نظارتی، همچنان در برخی واحدهای صنفی و نانوایی‌ها تخلفاتی مشاهده می‌شود که باید با آنها برخورد جدی صورت گیرد.

وی در پایان بر اهمیت حضور مسئولان در میان مردم و تجمعات شبانه تأکید کرد و گفت: حضور ما بین مردم، ذائقه جمعیت را تغییر می‌دهد و باید خودمان پاسخگوی مطالبات باشیم، نه اینکه فقط کارشناسان پاسخ دهند. از همه همکارانم می‌خواهم که با تحمل و روی گشاده به مردم خدمت کنند.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 10 آبان 1405
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 2
Aa