يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 29 خرداد 1401
کد 7308

تاکید فرماندار اسلامشهر بر ضرورت توجه به رعایت عدالت در نظام آموزشی

فرماندار اسلامشهر با تاکید بر ضرورت توجه به رعایت عدالت در نظام آموزشی شهرستان گفت: پرهیز از ثبت نام سفارشی دانش‌آموزان در مدارس و حضور متناسب دبیران موفق و باتجربه در تمامی مناطق از جمله محلات کم برخوردار نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر حسین حبیبی در جلسه شورای آموزش و پرورش اسلامشهر ضمن تقدیر از زحمات یک ساله مدیران، معلمان و کادر اداری و آموزشی مدارس اظهار داشت: جامعه فرهنگیان با وجود تمام کمبودها و مشکلات اقتصادی مجاهدانه در حال خدمت هستند و یک قدم هم عقب نگذاشتند.



وی با بیان اینکه در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی همه باید به کمک آموزش و پرورش بیایند تصریح کرد: مسئولیت اصلی تربیت دانش آموزان متوجه آموزش و پرورش است اما با توجه به نقش خانواده و جامعه در این زمینه،نباید تنها این اداره را پاسخگو بدانیم.



حبیبی ادامه داد: در مقطعی عده ای به دنبال اجرای سند2030 در آموزش و پرورش بودند و علناً در برابر سخنان صریح مقام معظم رهبری در این زمینه ایستاده بودند، حال با توجه به حاکم شدن رویکرد جدید در آموزش و پرورش با روی کار آمدن دولت سیزدهم، باید ضعف ها و اشتباهات ادوار گذشته را جبران کنیم.



فرماندار اسلامشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش های صورت گرفته جهت استفاده از ظرفیت های ملی و استانی برای نوسازی، بهسازی و تجهیز مدارس شهرستان و بازدید وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، از فضاهای آموزشی فرسوده و مشکل دار شهرستان در سال جاری گفت: علیرغم این اقدامات استفاده از توان خیرین مدرسه ساز جهت تامین نیازهای شهرستان به کلاس های درس جدید نیز باید مورد توجه باشد



رئیس شورای آموزش و پرورش به اهمیت توجه ویژه به اوقات فراغت و تعطیلی سه ماهه دانش آموزان نیز اشاره کرد و افزود: باید برنامه ریزی لازم جهت استفاده از ظرفیت مدارس و فضاهای ورزشی، فرهنگی و... سایر ادارات برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان صورت گیرد.



وی خاطر نشان کرد: برپایی اردوهای دانش آموزی جهت بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان نیز می تواند ضمن آشنایی دانش آموزان با تولید برخی محصولات در اسلامشهر که بعضاً در سطح خاورمیانه کم نظیر هستند به علاقمندی هرچه بیشتر آنان به کسب مهارت های فنی نیز کمک کند.



 



 


  • نوشته شده
  • در يکشنبه 29 خرداد 1401
  • توسط عمران قریشی/ ادمین/ فرمانداری اسلامشهر
  • تعداد بازدید 2
Aa